Siirry sisältöön

Katso-palvelu päättyy 31.12.2020 – Hilan asiointipalvelu toimii jatkossa Suomi.fi-valtuuksilla

Vuodenvaihteen jälkeen yritysten puolesta asiointi Hilan asiointipalvelussa toimii vain Suomi.fi-valtuuksilla. Suomi.fi-valtuudet korvaavat Katso-palvelun. Katso-palvelussa olevien roolien ja valtuuksien voimassaolo päättyy 31.12.2020.

Katso-palvelussa olevat valtuudet eivät siirry Suomi.fi-palveluun automaattisesti, vaan ne tulee luoda uudelleen Suomi.fi-valtuuksiin. Ilman voimassa olevia Suomi.fi-valtuuksia et voi jatkossa käyttää Hilan asiointipalvelua yritysten puolesta asiointiin.

Mikäli käytät Hilan asiointipalvelua Katso-palvelussa myönnettyjen valtuuksien perusteella, on sinun hankittava edustamaltasi yritykseltä Suomi.fi-valtuudet mahdollisimman pian.

Selvitä, onko sinulla voimassa oleva Suomi.fi-valtuus Hilan asiointipalveluun

Voit tarkastaa Suomi.fi-palvelusta (www.suomi.fi/valtuudet), onko edustamasi yritys myöntänyt sinulle valtuuden asioida puolestaan Hilan asiointipalvelussa. Näet sinulle myönnetyt asiointivaltuudet saaduissa valtuuksissa. Kun klikkaat valtuuttajan nimeä, saat listan kaikista tämän valtuuttajan antamista valtuuksista. Valitsemalla yksittäisen valtuuden näet sen tiedot.

Tarkasta, onko yritys myöntänyt sinulle ’Lääkkeiden korvattavuuden ja tukkuhinnan hakeminen, laaja’ – tai ’Lääkkeiden korvattavuuden ja tukkuhinnan hakeminen, suppea’ -valtuuden. Valtuudet toimivat toistaiseksi vain suomenkielisinä. Mikäli kyseisiä valtuuksia ei ole myönnetty, ota välittömästi yhteys yrityksen edustajaan, joka hallinnoi kyseisen yrityksen valtuuksia.

Lue lisää

 

Lisätietoja
Johtava proviisori Ulla Kurkijärvi, p. 0295 163 436
Ylifarmaseutti Karoliina Ahponen, p. 0295 163 443
etunimi.sukunimi(at)stm.fi