Siirry sisältöön

Lääkkeiden hintalautakunta järjestää asiointipalvelun koulutustilaisuudet elokuussa ja syyskuussa

Lääkkeiden hintalautakunnan asiointipalvelu otetaan käyttöön syksyllä 2017. Käyttöönotto tapahtuu vaiheittain. Ensimmäisessä vaiheessa asiointipalvelu on käytössä rajatulle määrälle käyttäjiä. Myöhemmin asiointipalvelu avataan kaikille yrityksille.

Asiointipalvelun koulutustilaisuudet on tarkoitettu kaikille lääkkeiden hintalautakuntaan korvattavuus- ja hintahakemuksia tekeville yrityksille. Tilaisuudet järjestetään Helsingissä elokuussa 11.8.2017 ja syyskuussa 6.9.2017. Paikkana on opetus- ja kulttuuriministeriön Iso kokoontumistila Jukola, Meritullinkatu 1. Molemmat tilaisuudet ovat samansisältöisiä ja maksuttomia. Koulutuskielenä on suomi.

Ilmoittautuminen tilaisuuksiin tapahtuu alla olevien linkkien kautta. Paikkoja on rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin (yhteen koulutustilaisuuteen enintään 2 henkilöä yrityksestä). Mahdollisia lisäpaikkoja voi tiedustella sähköpostitse (hila(at)stm.fi).

Ilmoittautumislinkki koulutustilaisuuteen pe 11.8.2017 klo 9.30-12

Ilmoittautumislinkki koulutustilaisuuteen ke 6.9.2017 klo 13-16

Mikäli ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee jokin este, peruthan ilmoittautumisesi. Voit tehdä peruutuksen elokuun tilaisuuteen 9.8.2017 ja syyskuun tilaisuuteen 4.9.2017 mennessä Webropolin kautta. Mikäli sinulle herää kysymyksiä koulutukseen liittyen, voit olla yhteydessä lääkkeiden hintalautakuntaan (hila(at)stm.fi).